<strong>Over</strong> Valorlub

Over Valorlub

Wil je meer weten over Valorlub, het beheersorganisme voor de aanvaardingsplicht van gebruikte olie? Maak hier kennis met onze organisatie. Ontdek alles over Valorlub en hun werkzaamheden rond gebruikte olie.

Meer weten

Missie van Valorlub

Het is de missie van Valorlub om te voldoen aan alle bepalingen, verplichtingen en doelstellingen die voortvloeien uit de MBO’s.

Meer lezen
<strong>Missie</strong> van Valorlub
<strong>Campagnes</strong>

Campagnes

Valorlub informeert en sensibiliseert consumenten en de bedrijfswereld over de recyclage van afvalolie. Hier vind je de recentste campagnes van Valorlub voor consumenten, professionele gebruikers, producenten & invoerders en eindverkopers.

Campagnes

Deelnemers

Benieuwd welke bedrijven deelnemen aan het Valorlub systeem voor de recyclage van gebruikte olie? Download hier de lijst van bedrijven die meedoen. Bijna 200 bedrijven doen vandaag mee met het Valorlub systeem voor recyclage van gebruikte olie.

Lees verder

Organisaties en nuttige links

Op zoek naar organisaties en federaties die net als Valorlub nauw betrokken zijn bij de recyclage van afvalolie? Op de pagina Organisaties en nuttige links vind je een overzicht van alle verschillende organisaties die lid zijn van Valorlub, gewestelijke administraties, erkende organismen en federatie van milieubedrijven.

Lees verder

Biodegradeerbare olie

Draag zorg voor het milieu, gebruik biologisch afbreekbare olie.

Lees verder
<strong>Biodegradeerbare</strong> olie
<strong>Facts</strong> and <strong>figures</strong>

Facts and figures

Wie houdt nu niet van cookies